Jelena Veljača ostala zatečena tajnovitom porukom na automobilu

Pita se tko ju je ostavio

Story

Scenaristica, producentica i društvena aktivistica, 38-godišnja Jelena Veljača nerijetko na društvenim mrežama nerijetko dobiva prijeteće i uvredljive poruke, no ovog puta ju je ugodno iznenadila poruka koju joj je netko ostavio na zasnježenom prozoru njenog automobila. Jelena je fotografiju podijelila s fanovima na Instagramu i postavila im pitanje.

Instagram screenshot 

  'Ljubav!', pisalo je prozoru koji je zasnježio prvi snijeg ove godine. '18. siječnja 2020. pao je prvi snijeg ove godine i meni je netko napisao na auto poruku. Tko je to bio ekipice, kaj mislite?', upitala je pratitelje bivša supruga 49-godišnjeg glumca Dražena Čučeka, s kojim je dobila četverogodišnju kći Lenu. Podsjetimo, Jelena je trenutno u vezi s Ivanom Galeom, direktorom prodaje RTL-a. O njihovoj vezi počelo se nagađati početkom prošle godine, nakon što je glumica objavila fotku s proslave Božića na kojoj, uz nju i Čučeka, pozira i Gale. Nakon toga se neko vrijeme Jelena i Dražen nisu mogli vidjeti zajedno u javnosti zbog čega su krenula šuškanja o prekidu. No njih su dvoje i tad ostali vjerni svojoj odluci da privatni život zadrže za sebe pa šuškanja nisu komentirali, a čini se kako su ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda.

 To su potvrdili zajedničkim pojavljivanjem na jednom glazbenom festivalu u Zagrebu u lipnju ove godine. Inače, sličnom romantičnom porukom nedavno se pohvalila i RTL-ova voditeljica Edita Misirić-Vrkljan, no ona je otkrila da je njoj poruku na automobil napisao suprug nakon što joj je očistio automobil.