Domaći glumac otkrio čime ga je osvojila atraktivna Libanonka

Ne skriva koliko je zaljubljen

Robert Gašpert

Da 'ljubavna idila traje', prije nekoliko je tjedana potvrdio domaći kazališni i televizijski glumac, 43-godišnji Dušan Bućan, kada je snimljen u zagrljaju atraktivne Sare Hdaghe, manekenke libanonskih korijena, s kojom se pojavio u HNK na premijeri predstave 'Idiot' Fjodora Mihajloviča Dos­tojevskog u režiji Vasilija Senjina. Čime ga je osvojila atraktivna Sara. Dušan je odlučio otkriti za In Magazin.

Story 


'Sobom? Cijelom. Apsolutno, da. Posebnošću. Netko te privuče jer je drugačiji od ostalih i tu se nađete, dijelite neke zajedničke interese, postoji uvijek, naravno, neka kemija, ali u konačnici postoji i ono nešto neopipljivo. Jesu li to feromoni, testosteron, progesteron, estrogen, što god. Možda se to zove i ljubav', objasnio je 43-godišnjak te ponosno dodao kako se Sara brzo prilagodila njegovom načinu životu.

Robert Gašpert 


Inače, atraktivna Sara, najmlađa je sestra jedne od naših najuspješnijih manekenki Jasmine Hdaghe, a baš poput starije sestre koja godinama živi i radi u Los Angelesu, i Sara se bavi modelingom, no karijeru je odlučila graditi u Zagrebu, gradu u koji su iz rodne Libije četiri sestre s roditeljima došle kao djeca. Završila je Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište Zagreb te često putuje što ju je u konačnici i spojilo s Dušanom koji je veliki avanturist.