Mila Kunis zbog Ashtona Kutchera na rubu živaca

Stanje je zabrinjavajuće

Profimedia

Iako su strani mediji još početkom prošlog ljeta pisali o problemima u braku glumačkog para, 41-godišnjeg Ashtona Kutchera i 36-godišnje Mile Kunis, glasinama o kraju jednog od najomiljenijih parova u Hollywoodu, čini se, nema kraja.

Profimedia 

Naime, kako prenosi NW magazin, glumica je trenutno u jako lošem stanju, a uzrok svega leži upravo u njezinom pet godina starije suprugu. 'Mila polako gubi živce, a Ashtonovo ignoriranje svega samo pogoršava situaciju. Jako se izolirala i puno gubi na kilaži, svi su zabrinuti za nju', ispričao je izvor za spomenuti medij.

Story 


Također, izvor je dodao i kako 41-godišnjak ne shvaća ozbiljnost situacije u kojoj mu se nalazi supruga pa sve pokušava riješiti humorom i ignoriranjem. 'Njegovo ponašanje dodatno joj otežava pa je postala jako nesigurna. Ima potrebu stalno mu iskazivati nježnost, a počela mu je provjeravati i poruke jer se boji da ju Ashton vara', objašnjava izvor.

Profimedia 


Međutim, unatoč navodima, nitko od glavnih aktera još se nije oglasio povodom navedene situacije kao što su to učinili u lipnju prošle godine, kada su u videosnimci na svom Instagram profilu demantirali naslovnicu američkog časopisa koja govori kako se brak slavnog para raspada. Glumački par, koji je u petogodišnjem braku dobio petogodišnju kći Wyatt i trogodišnjeg sina Dimitrija, tada je rekao kako su spomenuti navodi neistinite te da je s njihovim brakom sve u redu.