Budući kolega Doris Pinčić Rogoznice: 'Ne znam ništa o tome'

Zaštitno lice emisije 'Dobro Jutro Hrvatska'

Pixsell

Domaća voditeljica Doris Pinčić Rogoznica iznenadila je ovih dana odlukom da napusti HRT te karijeru na malim ekranima nastavi na javnoj televiziji, gdje bi prvim danom veljače trebala započeti suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom, a trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', ali i vođenje projekata poput 'Dore'. Međutim, njezini budući suradnici i kolege o tome još ne znaju ništa, za 24 sata otkrio je voditelj i urednik s HRT-a, 52-godišnji Davor Meštrović, zaštitno lice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. 

'Ne mogu komentirati ništa o njezinoj voditeljskoj ulozi na HRT-u. Pisalo se u medijima, vidio sam, ali nama nitko nije rekao kako je to sigurno. O tome bi naša šefica Ana Milić trebala znati nešto više. Ja stvarno ne znam ništa, stoga ne želim ništa govoriti', rekao je voditelj koji je u 30 godina surađivao s brojnim televizijskim i licima s radija, koji su upravo pod njegovom 'palicom' započeli svoju karijeru. 'Joj, tko bi njih sve pobrojao. Sa mnom su surađivale i počele voditi emisiju Mila Horvat, Maja Uštar, Maja Fišter, Maja Ciglenečki, Zlata Muck Sušec... Ne mogu se sjetiti svih, ali svima je početak bio sa mnom', rekao je voditelj. 

Podsjetimo, odlazak kolegice prokomentirala je jučer i RTL-ova voditeljica Marijana Batinić. 'Sretno Doris', kratko joj je napisala ispod objave na Instagramu o odlasku te dodala smješka. Osim Marijane, voditeljici su i ostale kolege s RTL-a u službenom priopćenju poželjele sreću u životu i karijeri, a na isti način se i ona oprostila od njih.

'Najljepše je u životu osim volim te često govoriti i hvala, a upravo to je ono što mogu reći mom RTL-u nakon gotovo šest godina suradnje. U brojkama - šest sezona Tri, dva, jedan kuhaj, tri sezone Zvjezdica, dvije sezone emisije 10, jedna sezona talk showa Na kavi kod Doris, TV serija Vatre Ivanjske, TV serija Horvatovi, nekoliko reporterskih javljanja i brojni drugi zadatci koje smo zajedno odradili, uvijek s maksimalno srca. Život je beskrajno polje mogućnosti, i zato u ovom trenutku spremno idem u nove izazove. Hvala mom RTL-u i našoj publici na svemu', napisala je Doris na Instagramu.