Legendarni najbrži čovjek na svijetu objavio da mu stiže prvorođenac

Presretan je

Profimedia

Jedan od najboljih atletičara svih vremena i osmerostruki osvajač zlata na Olimpijskim igrama, 32-godišnji sprinter Usain Bolt objavio je na Instagramu sretnu vijest kako on i njegova zaručnica Kasi Bennett očekuju svoje prvo dijete. Na fotografiji koju je podijelio vidi se Kasi kako hoda plažom u dramatičnoj dugačkoj crvenoj haljini, istaknutog trbuha u poodmakloj trudnoći. 'Samo želim reći kako će se ovdje pojaviti kralj ili kraljica', napisao je Usain i dobio zauzvrat tisuće čestitki u komentarima. 

Prinova će im stići nakon pet godina veze i dvije godine zaruka, na koje se, sada umirovljeni sprinter i aktualni igrač australskoga nogometnog kluba Central Coast Mariners, odlučio nakon što mu je Kasi oprostila prevaru i time dala još jednu šansu njihovoj vezi. Jamajkanac i njegova tri godine mlađa zaručnica nakon prebrođene krize bili su sretniji nego ikad, a sad im se, skorašnjim dolaskom nasljednika, sreća udvostručila.

Profimedia 

'Ja definitivno želim veliku obitelj. Osobno, dugo sam čekala godinama na to jer sam htjela biti sigurna da ću imati djecu s pravom osobom. I oduvijek želim troje djece. Iako sam se neki dan družila s prijateljem koji ih ima troje i pomislila, hm želim li ja to zaista? Ali da, želim. Sigurna sam u to', rekla je Kasi jednom za magazin People.