Objavio fotografiju s djevojkom pa mu poručili: 'Bivša ti bolje stoji'

Odgovorio na kritike

Profimedia

Proteklog prosinca, par od kojeg se očekivalo mnogo, glumac Channing Tatum i pjevačica Jessie J prekinuli su svoju ljubavnu vezu. Iako su priznali kako među njima nije bilo nikakve drame, izgleda da nisu mogli jedan bez drugoga, pa su se, nakon gotovo dva mjeseca razdvojenosti, ipak pomirili. Sretne vijesti koje su brojni obožavatelji jedva dočekali potvrdili su pojavljivanjem na crvenom tepihu 'MusiCares Person of the Year' gala večere, gdje su zagrljeni i nasmiješeni pozirali fotografima. Osim toga, ubrzo nakon toga 39-godišnji glumac na Instagramu je objavio simpatičnu fotografiju na kojoj on i njegova draga poziraju s neobičnim ukrasima za kosu s motivom jednoroga, a kemija između njih ne može se sakriti. Kao što to u celebrity svijetu uvijek biva, brojni komentari odmah su se počeli nizati. Iako je među tisućama njih najviše onih pozitivnih, kojima obožavatelji daju podršku ovom ljepuškastom paru, jedan je Channingu posebno 'zapeo za oko', i to onaj nimalo pozitivan.

Naime, jedan od pratitelja Jessie J usporedio je s njegovom bivšom suprugom, glumicom Jennom Dewan, na što Channing nije ostao ravnodušan. 'Jenna pokraj tebe izgleda bolje', napisao je pratitelj, ali ovakav odgovor slavnog glumca nije očekivao. 

Obično ne komentiram sr*nja poput ovog, ali čini mi se da tebe jako usrećuje prosipati mržnju. Bilo bi dobro da ozbiljno razmisliš o onome što radiš. Uvredljivo je i ja to neću trpiti. Ako si ne možeš pomoći da ne budeš odvratni hejter na mojoj stranici i ne znaš poštovati beskrajnu i nedodirljivu ljepotu žene kakva je Jess, lijepo te molim da od*ebeš odavde

'Hej Alex, obično ne komentiram sr*nja poput ovog, ali čini mi se da tebe jako usrećuje prosipati mržnju. Bilo bi dobro da ozbiljno razmisliš o onome što radiš. Uvredljivo je i ja to neću trpiti. Ako si ne možeš pomoći da ne budeš odvratni hejter na mojoj stranici i ne znaš poštovati beskrajnu i nedodirljivu ljepotu žene kakva je Jess, lijepo te molim da od*ebeš odavde. Nitko te ne želi ovdje, osobito ja", odgovorio mu je Tatum pa nastavio: 'Nitko nije tako lijep i očaravajuć kao ona, ni bolje ljudsko biće. To uključuje i moje bivše. Žao mi je ako se ne slažeš, ali to su činjenice. Da budem super jasan svima onima koji okolo sipaju svoje otrovne strelice i gluposti - Jenna jest predivna. Ali mislim da nitko, baš nitko nije ljepši i bolji od bilo koga drugog. Ljepota se ne može mjeriti. Ona je u oku promatrača. I zašto onda vi tako beskrajno krasni ljudi imate potrebu tražiti i izgovarati takve uvredljive gluposti? Pitajte se malo, a ja ću sada uživati u večernjem druženju sa svojom predivnom damom i ušuškati se u njezinu predivnom srcu. Pa-pa", zaključio je Tatum pa sakrio komentare na fotografiji s Jessie.

Podsjetimo, njihova veza je započela prije nešto više od godinu dana, nakon što se neko vrijeme nagađalo da se viđaju. Prije nego što je holivudska zvijezda, koja se proslavila ulogom u plesnom hitu 'Step Up', upo­znala crnokosu Britanku, bio je u braku sa 39-godišnjom glumicom Jennom Dewan, s kojom ima šestogodišnju kćer Everly. Dok je on neodlučan oko svog ljubavnog života, njegova bivša supruga uživa s novim odabranikom, 44-godišnjim glumcem Steveom Kazeeom, s kojim očekuje i dijete.