Jedna od najljepših žena na svijetu uhvaćena bez šminke

Prizor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Profimedia

Protekla je godina bila iznimno uspješna za australsku glumicu, 29-godišnju Margot Robbie. Naime, posljednjih je mjeseci bila zaokupljena snimanjem filmova poput 'Once Upon A Time In Hollywood' i 'Birds of Prey', a zbog angažmana u kino uspješnici 'Bombshell' zaradila je nominaciju za Oscara. Unatoč besprijekornom izgledu kojeg njeguje pred kamerama, najnovije paparazzi fotografije pokazale su da je i lijepa Australka samo žena od krvi i mesa.

Profimedia 

Naime, paparazzi su zamijetili lijepu plavušu kada se iz kuće u Los Angelesu odlučila uputiti u obližnju zračnu luku, a na njezinom licu mogao se primijetiti umor. Glumica se za dugi let odlučila za ležerno izdanje kako bi joj let bio što udobniji, a za spomenutu priliku odlučila je ne koristiti trunku šminke. Ipak, uspjelo joj je nemoguće - izgledala je odlično što su primijetili i brojni obožavatelji na Twitteru. 'Ako ovako izgleda ujutro kad se probudi, ne mogu ni zamisliti kako tek obara s nogu kad se našminka za crveni tepih', istaknuo je jedan komentator na istoimenoj društvenoj mreži.

Profimedia 

Podsjetimo, glumica će sljedećim crvenim tepihom prošetati 7. veljače u sklopu 92. dodjele Oscara gdje će se pokušati izboriti za prestižni zlatni kipić za najbolju sporednu žensku ulogu zbog angažmana u filmu 'Bombshell'. To joj je druga nominacija za Oscara s obzirom da je 2018. godine umalo trijumfirala zbog uloge u filmu 'I Tonya', no tada je glavnu nagradu preuzela glumica Frances McDormand.

Profimedia