Skoro godinu dana nakon razvoda Ivana Paris ponovno ljubi

'Samo ljubav'

Instagam

Nakon iznenadnog razvoda od nekadašnjeg mistera Hrvatske Dine Bubičića, koji se dogodio prije nešto manje od godinu dana, bivša Miss universe Hrvatske, 35-godišnja Ivana Paris ponovno ljubi. Naime, prije nekoliko sati je na Facebooku objavila da je u vezi. Iako detalje nije iznosila i ne zna se tko je sretnik, izazvala je pozitivne komentare svojih obožavatelja.

Kako je vijest o njihovu razvodu iznenadila mnoge, postavljeno joj je direktno pitanje radi li se možda o Dini. 'Opa opa! Je li opet mister i miss ili', zanimalo je bivšeg novinara Doriana Elezovića. Ona je na to odgovorila samozatajno i kratko: 'Ništa od navedenog', čime je potvrdila da se ne radi o pomirenju s bivšim suprugom, s kojim ima i dva sina, devetogodišnjeg Leonida i četverogodišnjeg Noela. Ostali su ju obasipali lijepim željama i čestitkama. 'Draga, čestitam', 'samo ljubav', 'čestitam, Ivana', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Ivana i Dino razveli su se nakon devet godina braka. Iako se ne zna puno detalja oko toga, izgleda da je napokon spremna za novu ljubav. U nekoliko navrata je govorila kako je vrlo zahvalna showu 'Farma', gdje je bivšeg supruga i upoznala. 'Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu', ispričala nam je jednom prilikom i dodala kako joj je obitelj na prvom mjestu. Zbog toga i ne čudi da je nakon razvoda svu pažnju preusmjerila na dječake. 'Prvenstveno sam posvećena odgoju sinova. Dat ću sve od sebe da postanu dobri ljudi i da im prenesem prave životne vrijednosti', zaključila je tada.