Manuel Štrlek objavio novu fotografiju sinčića

Emotivna posveta 'srebrnog' rukometaša

Robert Gašpert

Hrvatski rukometaš Manuel Štrlek, koji je pomogao da Hrvatska osvoji srebrnu medalju na Europskom prvenstvu, ganuo je svoje obožavatelje na Instagramu prekrasnom objavom posvećenom njegovoj obitelji i sinčiću Riu kojeg mu je supruga Ina 19. siječnja donijela na svijet. Na crno-bijeloj fotografiji čitava obitelj Štrlek stavila je svoje dlanove jedne preko drugih, čime je posebno došao do izražaja mali dlan nedavno rođenog nasljednika.

Pritom je Riov ponosni otac citirao i stihove koje je u čast Ria napisao komičar i radijski voditelj Luka Bulić, kome je Manuel vjenčani kum: 'Devet mjeseci si se kRIO, U kvartet pretvorio Štrlek tRIO, Lica si nam ozaRIO,Dobrodošao nam, RIO!'.

Podsjetimo, Manuel i Ina u braku su od 2013. godine, a prvo dijete, kći Zoju, dobili su prije pet godina za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Od prošle godine obitelj živi u Mađarskoj, kamo su se doselili iz Poljske, gdje je sportaš šest godina igrao za klub Kielce. Radosnu vijest o rođenju Ria srebrni je europski prvak podijelio na Instagramu, gdje je objavio fotografiju sa suprugom i sinčićem. 'Došao nam je Rio, najsretniji smo roditelji na svijetu', napisao je tada.

Instagram screenshot