Domaća glumica doživjela neugodnost u amsterdamskoj zračnoj luci

Nije imala sreće

Damir Spehar/PIXSELL

Hrvatska glumica i prvakinja drame zagrebačkog HNK, 40-godišnja Lana Barić trenutno se nalazi u Nizozemskoj u koju se zaputila povodom premijere novog filma 'Eden' u kojem tumači glavnu ulogu. Iako na prvi pogled izgleda da domaćoj glumici sve polazi od ruke, nedavnim statusom na društvenim mrežama otkrila je da je doživjela neugodnost u zračnoj luci.

'Ostavila sam torbu u nekom dućanu na aerodromu u Amsterdamu i toga se sjetila otprilike nikad. Al' nema veze, samo nek je zdravlja', našalila se sa svojim pratiteljima glumica, kojoj je očito, čaša uvijek napola puna. Obožavatelji njezinog lika i djela viđenim nisu mogli ostati ravnodušni pa su joj ubrzo pridružili u komentarima. 'Naći će ga, što sad? Samo da prije ne pomisle da je bomba', 'sto si pusila', 'previše si se opustila i naspavala u onom velikom krevetu. Nije to za svakog' 'zovi nekoga, mojoj prijateljici su vratili izgubljeni mobitel', neki su od komentara koji se mogu pronaći ispod spomenute objave.

Facebook 

Inače, kao što je jedan do komentatora istaknuo, to nije jedini incident koji je zadesio Lanu u ovoj nordijskoj zemlji. Naime, iako je u Nizozemski stigla na nekoliko dana kako bi promovirala najnoviji film, glumicu je 'pokosila' prehlada pa je gotovo cijeli boravak provela u krevetu kako bi se mogla opraviti.