Pijana Angelina zvala Jennifer

Žalosno je da ju djeca moraju gledati u takvom izdanju

Profimedia

Nakon što su bivši supružnici, Brad Pitt i Jennifer Aniston, ukrali svu pažnju ponovnim ujedinjenjem na crvenom tepihu u sklopu dodjele SAG nagrada prošlog tjedna, euforija oko nekad jednog od najomiljenijih holivudskih parova se ne smiruje. Osim što su se strani mediji raspisali o Bradu i Jennifer, u fokusu je ponovno došla i Bradova bivša supruga, Angelina, za koju sada tvrde kako je pijana zvala Jennifer da ju upozori na glumčevo ponašanje.

Story 

Rekla joj je da ju Brad već sada vara i da se on nikada neće promijeniti

 Naime, kako prenosi NW magazin, potaknuta njihovim bliskim odnosnom na SAG svečanosti, Angelina je pijana nazvala Jennifer i ostavila joj nimalo ugodnu poruku na telefonskoj sekretarici. 'Rekla joj je da ju Brad već sada vara i da se on nikada neće promijeniti', ispričao je izvor za spomenuti medij.

Profimedia 

Žalosno je da ju djeca moraju gledati u takvom izdanju

 Međutim, ako je suditi prema izvoru, zvijezdu 'Prijatelja' poruka nije nimalo obeshrabrila u nastojanju da obnovi odnos s bivšim suprugom. 'Jennifer joj nije povjerovala ni na trenutak. Ovo nije njihov prvi sukob i jedino o čemu Jennifer trenutno razmišlja je koliko je žalosno da Angelinina djeca moraju vlastitu majku gledati u takvom izdanju', zaključio je izvor na kraju.