Angelina odlučna u namjeri da Bradu i Jennifer zagorča život

'Ili će biti po njezinom ili će svima biti loše'

Profimedia

Nakon što su bivši supružnici, Brad Pitt i Jennifer Aniston, nedavno ukrali svu pažnju ponovnim ujedinjenjem na crvenom tepihu u sklopu dodjele SAG nagrada, euforija oko nekad jednog od najomiljenijih holivudskih parova se ne smiruje. Osim što su se strani mediji raspisali o Bradu i Jennifer, u fokusu je ponovno došla i Bradova bivša supruga, Angelina, za koju sada tvrde kako je odlučna u namjeri da uništi odnos Brada i Jennifer.

Profimedia 

Ili će biti po Angelininom ili će svima ostalima zagorčati život

 Naime, izvor za američki Life & Style, ispričao je kako je Angelina odlučila i u privatnom životu biti 'kraljica zla' koju je utjelovila u istoimenom filmu te se 'svim silama' trudi zagorčati odnos bivšeg supruga i zvijezde serije 'Prijatelji'. Njezin prvi korak u postizanju cilja je 'udariti' po Bradovom novčaniku. 'Ona 'drži konce u rukama' kada je riječ o njihovoj rastavi i neće iznenaditi ako bude tražila nekoliko milijuna više samo kako bi Brada zadržala za sebe. Nikako nije dobro za njega da je Angelina ljuta', ispričao je izvor za spomenuti medij i dodao kako će 'ili biti po Angelininom ili će svima ostalima zagorčati život'.

Profimedia 

Međutim, ako je vjerovati Gossip Copu, takvi su navodi neistiniti jer se temelje na priči kako su se Brad i Jennifer pomirili za što još uvijek nije bilo službene potvrde. Američki portal navodi kako su bivši supružnici samo dobri prijatelji te da činjenica kako se Angelina i Jennifer nikada nisu simpatizirale, nije dovoljno da se Angelinu predstavlja kao 'kraljicu zla'.