SKRIVALA LIJEPE VIJESTI Tiu Mamić prijateljica 'odala' na Instagramu

Još se nije službeno oglasila

Instagram

Tia Mamić, izgleda, počinje novu karijeru. Supruga Marija Mamića i snaha Zdravka Mamića baca se u poduzetničke vode, ako je suditi po objavama njezine bliske prijateljice na Instagramu. 

Instagram 

S prijateljicom, make-up artisticom Ladom Mitrašinović razvija novi proizvod. Vijest je objavila Lada odgovarajući na pitanja svojih pratitelja na Instagramu, no potrudila se ne otkriti previše. 'Evo mala najava, jedan proizvod je na pomolu. Tia Mamić i moja malenkost smo bile vrijedne', napisala je Lada uz njihovu zajedničku fotografiju. Tia se nije po ovom pitanju još službeno oglasila, a njezin profil na Instagramu, kao i dosad, zatvoren je i skriven od javnosti.

Osim što 35-godišnja Tia redovito ide kod Lade na uljepšavanje, njih dvije postale su jako bliske prijateljice. Lada je Tiju šminkala i za njezino vjenčanje u listopadu 2017. godine.

Marko Lukunić/PIXSELL 

 Tako je Lada bila na božićnom ručku kod obitelji Mamić. Na Instagramu je objavila nekoliko isječaka i time javnosti dopustila da nakratko zaviri u dom Mamićevih.

Inače, pokćerka Ljube Jurčića i sin Zdravka Mamića vjenčali su se u listopadu 2017. godine, godinu dana nakon što je ljubav planula na otoku Pagu. Par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, a zajednički trenutci u javnosti vrlo su rijetki. Oboje iza sebe imaju propale brakove te djecu, a čini se kako su tek sada pronašli istinsku sreću.