SVI SU JU GLEDALI Ne čudi što se Leonarda Boban vratila modelingu

Uhvaćena u šetnji sa suprugom

Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL
Iako privatni život inače vješto kriju od očiju javnosti, fotografi su jučer uhvatili proslavljenog domaćeg nogometaša, 50-godišnjeg Zvonimira Bobana i njegovu suprugu Leonardu u ležernoj šetnji ulicama Milana. Zbog činjenice što se obitelj Boban tako rijetko pojavljuje u javnosti, ovim potezom privukli su pažnju znatiželjnika kojima je za oko odmah zapela činjenica da su se modno uskladili. 
Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL 
Leonarda je za spomenutu priliku odjenula upečatljivi kaput maslinasto zelene boje koji je odlično uskladila s bijelom košuljom visoko raskopčanog ovratnika te pripijenim sivim hlačama. Dok se njegova supruga odlučila za nešto svjetlije boje, Zvonimir se opredijelio za jednostavni, ali efektivni stil u kojem je od glave do pete bio odjeven u crno.
Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL 
Očito je da supružnici uživaju u svakom zajedničkom trenutku obzirom da su im većinu vremena ruke pune posla, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Bivši nogometaš trenutno u talijanskoj metropoli obnaša dužnost sportskog direktora kluba Milano, a Leonarda se pak nedavno odlučila vratiti svojoj staroj ljubavi - modelingu.
Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir upoznali su se 1989. godine, a četiri godine kasnije sudbonosno su 'da' izgovorili upravo u Milanu. Par je u međuvremenu posvojio četvero djece, kći Mariju, sina Gabrijela te blizance Martu i Rafaela a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.