Srpska pjevačica tvrdi da je unuka Babe Vange

'Pamtim ju kao baku, a ne kao proročicu'

Instagram

Iako se povukla sa scene, 44-godišnju sprsku pjevačicu Danijelu Vranić, publika još uvijek dobro pamti. O njoj se na vrhuncu njezine slave znalo mnogo, ipak, malo ljudi zna da ju je odgajala kultna proročica Baba Vanga, koju naziva 'bakom'.

'Ona je mogla predvidjeti kada će se dogoditi neke radikalne stvari, ali mi je nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno molila da mi kaže je li 'baka' možda rekla za nas, a on nam je u šali uvijek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti sretne. Zapravo, mi i jesmo sretne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije joj vjerovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici, priča Danijela te dodaje da je od Babe Vange naslijedila snažnu intuiciju.

'Nekada sam mogla predosjetiti neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju pa se moje prijateljice često začude koliko je izražena.

Čuvala je mene i sestru kad smo bile male

 To mi puno znači u poslu jer uvijek znam hoće li nešto biti u redu ili ne. Ipak, nikada nisam preozbiljno govorila o tome', rekla je pjevačica i otkrila koliko je bila bliska s Babom Vangom. 'Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali ne sjećam se puno toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Prema njoj osjećamo samo ljubav i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu', otkriva Danijela. 

Profimedia