Darko Lazić priznao da se čuje s bivšom i često prepire sa zaručnicom

Otvoreno

Instagram

Darko Lazić nedavno je odlučio 'zaokrenuti' svoj život, odnosno poboljšati svoje zdravlje pa je otišao pod nož, odnosno smanjio želudac kako bi izgubio značajan broj kilograma te rješio probleme s hodanjem, zglobovima i kukovima. I čini se da je dobro odlučio, jer, priznao je ovih dana, kilogrami su se počeli topiti pa je u samo deset dana glazbenik izgubio nevjerojatnih 15 kilograma. Sada kada je svoj fizički izgled i zdravlje 'izveo na pravi put', ovom 28-godišnjaku ostaje više vremena za uživanje sa zaručnicom, 20-godišnjom Marinom Gagić, s kojom ima i sinčića Alekseja. Međutim, priznao je Darko za Kurir, stvari i nisu tako idealne te se par često porječka, a otkrio je kako je još uvijek u kontaktu s bivšom suprugom, 33-godišnjom Anom Sević, s kojom brine o kćerki Loreni. 

'Kao u svakoj vezi i svakom braku gdje ima ljubavi, ima i prepirki. To traje deset minuta i poslije toga idemo hard core - ljubljenje', priznao je Lazić, koji je otkrio i u kakvom je odnosu s bivšom suprugom, pjevačicom Anom Sević. 'Mi smo u najkorektnijim mogućim odnosima. Čujemo se samo oko Lorene, što je najbitnije. Ana već dugo ima svoj život, ja svoj - svatko na svoju stranu', zaključuje pjevač. 

Podsjećamo, Darko Lazić i Ana Sević nisu zajedno već dvije godine, a prije osam mjeseci su i formalno okončali brak u kojemu su dobili kćerkicu Lorenu. Darko je sreću pronašao uz zaručnicu Marinu Gagić koja je u lipnju prošle godine rodila njihovo prvo dijete, sinčića Alekseja, dok je Ana nedavno prekinula vezu s poduzetnikom Danijelom Nedeljkovićem te tako potaknula šuškanja kako još uvijek gaji emocije za bivšim suprugom.