VEČERA ZA PET NA SELU Marija: 'Bila sam sa ženom i bilo je super'

Ovo priznanje ostali kandidati nisu očekivali

RTL

Ovotjedni kandidati 'Večere za pet na selu' itekako su puni iznenađenje. Bez jednog nije prošla ni jučerašnja večera kod Marija Barukčić, koja se prije nekoliko godina natjecala i u 'Ljubav je na selu'. Dok su uživali u hrani, započeli su temu ljubavnog života domaćice. No, u središte pozornosti ponovno je dospjela Marija, koja je ranije ovog tjedna večeru poslužila na plastičnim tanjurima.

Marijin komentar mi se uopće ne sviđa jer nije pristojan i nije primjeren našoj domaćici iz konzervativne sredine

Naime, gosti su znatiželjno ispitivali domaćicu Mariju o njezinom ljubavnom životu, a kada je rekla da nije u vezi, Marija Pušić, također jedna od bivših kandidatkinja 'Ljubav je na selu', komentirala je: "A da probaš sa ženama?" "Ne, hvala!", odgovorila je Marija Barukčić iznenađeno. Taj komentar posebno nije sjeo Sonji. "Marijin komentar mi se uopće ne sviđa jer nije pristojan i nije primjeren našoj domaćici iz konzervativne sredine", zaključila je.

RTL 

Nju to nije dirnulo. "Ja njoj govorim iz osobnog iskustva da to nije ništa loše,imam iskustva sa ženom i da ti kažem, meni je bilo super. Obje kokodačemo, obje imamo one lude dane i tak... Super nam je bilo!", ispričala je Marija Pušić za stolom.