Indira Levak doživjela prometnu nesreću

Večeras ju je čekao koncert

Instagram Indira Levak

Glazbenica i bivša pjevačica Colonie, 46-godišnja Indira Levak imala je danas poslijepodne lakšu prometnu nesreću na Savskoj cesti u Zagrebu, javlja 24sata. Bijeli automobil marke Citroen zabio se u crni kombi s natpisom 'Indira', u kojem je bila glazbenica sa svojim timom. Čini se kako nitko nije bio ozlijeđen, ali se Indira po izlasku iz vozila uzrujala.

Instagram 

Vozač koji je udario u njeno vozilo odmah je izašao iz automobila i započeo razgovor s Indirom koja je u početku bila smirena, no kasnije se uzrujala kad je shvatila da su je prolaznici prepoznali. Pomaknuli su vozila sa strane i stali kod hotela Westin, gdje su dogovarali kako će riješiti situaciju u kojoj su se našli. Pjevačica inače večeras ima nastup u Ljubljani i time se pohvalila na društvenim mrežama, a ova nezgoda joj vjerojatno neće poremetiti planove.

Davor Javorovic/PIXSELL  Indira Levak

Podsjetimo, energična Slavonka se pojavila nedavno na dodjeli glazbenih nagrada MAC u Štark Areni u Beogradu, gdje je svojom haljinom koja je malo skrivala izazvala veliku pozornost srpskih medija, koji su se raspisali o njenom provokativnom stylingu.