Iva Alilović napala gay voditelja: 'Oči bih mu iskopala!'

Oštro

Privatni album

Supruzi 34-godišnjeg domaćeg rukometaša Mirka Alilovića, 35-godišnjoj Ivi, loše je sjelo kad je čula da je 57-godišnji britanski voditelj Phillip Schofield iznenadio objavom u kojoj se otvoreno deklarirao kao homoseksualac, iako je posljednjih 27 godina proveo u braku sa suprugom Stephanie Lowe, s kojom ima dvije kćeri. Iva je svoje nezadovoljstvo, bez dlake na jeziku, izrazila u raspravi koju je vodila u komentarima na Facebooku na tu temu.

philip schofield 

'Tužno, ja da sam mu žena koja mu je rodila djecu, ja bi mu oči iskopala! I sada se trebamo diviti njemu na hrabrosti koju je imao da kaže šta je rekao? Da je pošten, ne bi pravio djecu i drugome uništavao život, a upravo to je napravio! Ovo je za svaku osudu', poručila je i svojim komentarom zaradila hrpu lajkova. Ipak, jedan korisnik se nije s njom složio. 'Ovdje se ipak ne slažem s tobom. On je svoje pošteno napravio i bio ok duže vremena nego heterodegenerici koji se ožene pa dogodine rastave', kontrirao joj je.

Privatni album 

Podsjetimo, za svoj hrabri javni istup voditelj emisije 'This Morning star'  dobio je podršku kolega i javnosti, pa tako i svoje dugogodišnje TV partnerice, 38-godišnje Holly Willoughby. Potporu mu je javno dala i njegova 27-godišnja kći Molly.