NEUGODNOST NA OSCARIMA Reakcija redatelja na Eminemov nastup postala hit

Nisu svi bili oduševljeni

Profimedia

Sa sigurnošću se može reći kako u sklopu 92. dodjele Oscara nije bilo pretjeranih iznenađenja što se tiče pobjednika koji su odnijeli zlatne kipiće kući. No, ono što apsolutno nitko nije očekivao je nastup američkog repera, 47-godišnjeg Eminema. Glazbenik je u jednom trenutku izašao na pozornicu i pred dupke ispunjenim auditorijem izveo jednu od najpopularnijih pjesama iz svog opusa, 'Lose Yourself'. No, njegovim nastupom nisu svi bili oduševljeni.

Naime, njegove kolegice, Idina Menzel i pjevačica Billie Eilish iz publike su popratile su njegov nastup uz bolne grimase na licu kojima su pokazale što točno misle o njegovoj izvedbi. U jednom trenutku činilo se kako reper ima poteškoća s razglasom pa je to vjerojatno razlog njihovih reakcija. No, točku na 'i' stavio je 77-godišnji redatelj Martin Scorsese koji nije bio previše impresioniran nastupom repera, pa je po svemu sudeći zaspao što su ubrzo istaknuli i brojni korisnici Twittera. 'Scorsese izgleda kao da žali za svim nakon što je Eminem izašao na pozornicu', 'zaspao je', 'on trenutno nema pojma tko je Eminem', neki su od dosjetljivih komentara gledatelja sinoćnje dodjele nagrada.

Unatoč svemu, pjevač je naposljetku ipak zaradio gromoglasan ovacije cijele dvorane. Inače, za pjesmu 'Lose Yourself' koju je izveo u filmu '8 Mile' Eminem je 2003. godine nagrađen Oscarom. Riječ je svojevrsnoj autobiografiji u kojoj se glazbenik osvrnuo na teško odrastanje u gradu Detroitu iz kojeg potječe.