SKANDAL NA POMOLU Jennifer Lopez uzima steroide?

Zloupotrebljava ih poput zaručnika

Profimedia

Nastup u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u, finalu Superbowl prvenstva u američkom nogometu, privilegija je samo najvećih zvijezda showbiznisa, a ove godine ta čast je pripala latinoameričkim 'kraljicama' Jennifer Lopez i Shakiri. Njihov energični nastup opčinio je i oduševio milijune gledatelja, no mnogima su zapeli za oko snažni i istaknuti mišići Jennifer Lopez, zbog čega su se zapitali nije li koristila zloglasne steroide prije nastupa kako bi izgledala još atraktivnije u 51. godini života, piše časopis Woman's Day.

Zloglasni steroidi

Steroidi su tvari koje se ponašaju poput hormona i utječu na tijelo, primjerice na rast mišićne mase. Popularni su među bodybuilderima i sportašima, ali i strogo zakonom zabranjeni. Mogu izazvati brojne neugodne i opasne simptome, među kojim su i pojačana agresivnost.

 'Jen obožava piti proteinske 'shakeove' kako bi naglasila tonus mišića, ali u tjednu koji je prethodio nastupu na Superbowlu njeni bicepsi su bili naročito veliki, više nego inače', doznali su od izvora bliskog pjevačici i glumici. 'Čak se i njeni bliski prijatelji zbog toga pitaju je li uzimala steroide', dodao je.

Ima li istine u tim nagađanjima moglo bi se saznati jedino ako Jennifer testiraju na prisutnost steroida, što baš i nije vjerojatno da će se dogoditi. Poznato je kako svoj mišićavi tonus i odličnu fizičku spremu u 51. godini ova svestrana umjetnica duguje rigoroznom i redovitom vježbanju pod vodstvom trenera Dodda Romera, ali i zdravoj prehrani. Dodd je prošle godine otkrio da zaručnica 44-godišnjeg bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza vježba svaki dan i to sve grupe mišića. 'Prehrana joj se sastoji od visokoproteinske organske hrane, i potpuno izbjegava prerađenu, tvorničku hranu. Ne pije kavu ni alkohol, a ima i periode kad uopće ne konzumira šećer i ugljikohidrate', kazao je O časopisu.

Jennifer se, osim toga, prije nekoliko mjeseci hvalila na Instagramu isklesanim trbušnim mišićima, koje je izgradila intenzivnim vježbanjem za ulogu striptizete u filmu 'Hustler'. Neki, poput portala Gossip Cop, tvrde da su nagađanja da 'Jenny From The Block' zloupotrebljava steroide potekla zbog skandala s korištenjem tih supstanci u koje je bio upleten njen zaručnik Alex.

Profimedia 

Prije nekoliko godina on je sam priznao da ih je uzimao dok se još profesionalno bavio sportom. Podsjetimo, latinoamerička pop diva i glumica uskoro bi se trebala vjenčati za Alexa, a iz bivšeg braka sa 51-godišnjim glazbenikom Marcom Anthonyjem ima dvoje djece, 11-godišnje blizance Emmu Maribel i Maximiliana Davida.