Sedam mjeseci nakon vjenčanja očekuju prvu bebu

Potvrde sretne vijesti stižu sa svih strana

Profimedia

Prema svemu sudeći, obitelj Jonas se širi. Kako pišu mnogobrojni mediji, Sophie Turner i Joe Jonasu stiže prinova. S obzirom da je njihovo prošlogodišnje vjenčanje bilo jedno od najiščekivanijih, ne čudi da je ova informacija odjeknula brzinom munje u svjetskoj javnosti. Iako oni tu vijest još nisu potvrdili, izvori bliski paru su itekako uzbuđeni zbog bebe.

Portal 'Just Jared' prenio je uzbuđenje jednog od izvora. 'Iako pokušavaju sakriti trudnoću, njihovi prijatelji i obitelj su jako sretni zbog njih. Sophie već neko vrijeme pomno bira odjevne kombinacije kako bi sakrila trbuščić i tijelo koje je u procesu promjene', riječi su spomenutog izvora. Mnogi su primijetili da 23-godišnjakinja u posljednje vrijeme izbjegava javne događaje, kako bi čuvala svoju trudnoću.

Sophie već neko vrijeme pomno bira odjevne kombinacije kako bi sakrila trbuščić

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' i glazbenik prošlog su srpnja izrekli svoje sudbonosno 'da', što je javnost dugo očekivala. Da su presretni, često je spominjala u svojim intervjuima, rekavši da se sjajno razumiju, s obzirom da su oboje naučeni na svjetla reflektora. Simpatične supružnike sada očekuje nova avantura u ulozi roditelja, zbog čega su jako uzbuđeni.