Nikolina Ristović se oporavlja od bolesti: 'Red je da me nešto pogodi'

'Kada godinama 'jamraš' protiv Valentinova'

Miloš Nadaždin

Dok je većina zvijezda sinoć slavila Dan zaljubljenih, bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović vodila je borbu protiv bolesti, upale pluća koja uistinu može biti neugodna. Naime, kako je i sama napisala na Instagramu, već godinama nije ljubitelj Valentinova, što joj se izgleda na neki način 'vratilo'. Unatoč tome, objavila je fotografiju u duhu ljubavi, pozirajući s velikim plišanim medvjedom, u pidžami na srčeka. 

'Kada godinama 'jamraš' protiv Valentinova, onda je red da te nešto za Valentinovo i strefi. Ok, ne za samo Valentinovo, ova priča traje malo duže...Jer sama činjenica da se možeš fotkati znači: da ti je dosadno, da imaš dovoljno snage da se fotkaš, da se oporavljaš od upale pluća. Da, prigodna Valentinovska upala pluća. Tako da boju ljubavi mogu reflektirati i iznutra', napisala je Nikolina uz fotografiju na kojoj ne nosi ni trunke šminke. 

Ubrzo nakon objave pristigle su joj poruke podrške, čime je zaradila i dozu ljubavi. 'I ovako bolesna si jako lijepa', 'čim te suprug voli, prestat će sve', neki su od komentara. S obzirom da je 43-godišnjakinja u braku s Vidojem Ristovićem od 2013. godine, ljubavi joj zasigurno ne nedostaje. Uz njega, ovakvo teško razdoblje mogu joj popraviti i kćerkice, mlađa Una Sofija i starija Hana. Sve u svemu, sada je najbitnije posvetiti se oporavku, kako bi u potpunosti mogla uživati u svemu što ju tek čeka.