NE STAJU Angelina namjerno izaziva dramu kako bi 'zapaprila' Bradu

Djeca će najviše ispaštati

Profimedia

U posljednje vrijeme, gdje god se okrenete, 'pljušte' novi detalji o odnosu bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta. Naime, nakon svih informacija o obnavljanju ljubavi Jennifer Aniston i Brada, nagađanja da će Angelina posvojiti još jedno dijete, stigli su novi detalji. Prema pisanju magazina 'National Enquirer', izgleda da majka šestero djece već neko vrijeme ima plan i da namjerno izaziva probleme i dramu, kako bi zagorčala život bivšem suprugu. 

Profimedia 

Upravo to je odlučila napraviti tako da druženje djece i njihovog oca namjerno organizira na dane kada je sigurna da Brad ima obaveza. S obzirom da je glumac sada imao puno obaveza i javnih događaja na kojima je morao biti prisutan, Angelina je odlučila 'pozabaviti' se rasporedom, kako bi mu dodatno otežala i napakostila. Kako su pisali iz spomenutog magazina, njemu je to jako teško palo i ne može vjerovati njezinim taktikama. 

Profimedia 

Upravo to i ima smisla, kada se prisjetite da je Brad propustio veliku dodjelu nagrade BAFTA, koja se održavala u Britaniji. Iako su mnogi nagađali zašto se nije pojavio, pravi razlog je bio druženje s najstarijim sinom, 18-godišnjim Madoxxom, s kojim nije u dobrim odnosima još od 2016. godine. Radi li se ovdje upravo o Angelininom planu nije poznato, ali je vrlo moguće. 

Profimedia 

No, prema svemu sudeći, Brad daje sve od sebe kako bi se izborio protiv toga, a to je nedavno potvrdio i izvor blizak glumcu. 'Brad očajnički želi ispraviti stvari i poboljšati odnos sa sinom. Maddox je Bradu dao priliku za razgovor, a on je sve drugo odbacio i tu priliku prihvatio', otkrio je izvor blizak glumcu pa nastavio: 'Biti otac za njega je najvažnija stvar na svijetu i kada je Brad saznao da Maddox dolazi te da će imati mogućnost razgovarati s njim, otkazao je put u Ujedinjeno Kraljevstvo. Zaista se nadam da će obitelj riješiti svoje probleme', rekao je nedavno.