Novak Đoković uhvaćen u tajnom noćnom izlasku bez supruge

S kime se on zabavlja bez Jelene?

Story

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković poznat je kao uzoran obiteljski čovjek koji je od 2014. u skladnom braku sa 33-godišnjom Jelenom Đoković, koja mu je podarila dvoje djece, petogodišnjeg sina Stefana i dvogodišnju kćerkicu Taru. Nepisano je pravilo kako oženjeni muškarci, barem većina, ne odlaze sami u noćne izlaske i provode, no čini se da 32-godišnji Đoković pripada onoj manjini 'sretnika' koje supruge puštaju noću na ulicu da se 'izdivljaju'. Snimku svog izlaska, koju je netko snimio s prozora zgrade, podijelio je sam srpski tenisač na svom Instagram storyju.

Instagram screenshot 

Naime, Đoković nije otišao partijati na popularne beogradske 'splavove', već je u svom kvartu u Beogradu s djecom iz susjedstva u noćnim satima na ulici zaigrao tenis bez mreže, crta na terenu i suca. Time je još jednom pokazao da mu slava nije udarila u glavu i da nije zaboravio da je i on prije puno godina bio jedan od takvih dječaka iz susjedstva koji su sanjali da jednog dana postanu veliki sportaši.

Story 

Podsjetimo, Novak je nedavno po osmi put osvojio veliki turnir na Australian Openu, a nakon toga je otišao s obitelji na zasluženi odmor u talijanske Dolomite, blizu sela Ortisei u regiji Trentino-Alto Adige. Novak je ondje pokazao da mu skije odgovaraju gotovo jednako kao reket jer se s lakoćom spuštao padinama, a nekim majstorijama na snijegu poučio je i svoju djecu. Kako se dan bližio kraju, umorni tenisač skinuo je skije i legao na snijeg blizu staze te provjerio poruke na mobitelu.

Profimedia