FOTO Madonnina kći uhvaćena 'mrtva pijana'

Centar pozornosti nije joj strana stvar

Profimedia

Tjedan mode u Londonu nazočile su mnoge slavne osobe, a veliku pozornost privukla je 23-godišnja glazbenica u usponu, Lourdes Maria Ciccone Leon, kći 61-godišnje pop kraljice Madonne, no, ne zbog modnih kombinacija, nego zbog koje 'čašice više'.

Profimedia 

Naime, mlada se glazbenica nakon nekoliko revija uputila na zabavu časopisa Love u Standard Hotelu u Londonu, a na sebi je nosila majicu koju je upotrijebila kao haljinu koja joj je jedva pokrivala međunožje. Iako se ogrnula kaputom tigrastog uzorka i obula visoke crne čizme do koljena, Lourdesu se pri izlasku iz automobila naziralo donje rublje. Na fotografijama se čini da je dotična konzumirala 'čašicu više' jer jedva stoji na nogama naslonjena na prijateljicu. Isto tako se vidi kako je lice prekrila kosom, vjerojatno (ne)svjesna mnogih fotografa koji ju prate cijelu večer kako bi uhvatili najbolju fotografiju.

Profimedia 

Podsjetimo, Lourdes Maria Ciccone Leon kći je pop kraljice Madonne, a ujedno i najstarije od petero braće i sestara. Često privlači medijsku pozornost svojim modnim kombinacijama, ali i zbog odluke o nebrijanju pazuha i oslobađanju ženskoga tijela na takav način, baš kao što to radi i njezina majka već neko vrijeme. Prije dvije godine na njujorškom Tjednu mode,  manekenka je noseći kolekciju Gypsy Sport za proljeće/ljeto 2019., iznenadila javnost svojim dlakavim nogama koje su se vidjele kroz poderane hlače.