ŽELI BRADOVO DIJETE Jennifer je spremna za umjetnu oplodnju

Za ovo se pripremala

Profimedia

Iako se već dugo nagađa kako bivši supružnici, 56-godišnji Brad Pitt i 50-godišnja Jennifer Aniston planiraju posvojiti dijete i time ujedno svojoj ljubavi i službeno dati novu priliku, prema posljednjim pisanjima National Enquirera, par ipak želi imati svoje dijete zbog čega će se Jennifer morati podvrgnuti postupku umjetne oplodnje.

Profimedia 

S njihovom kombinacijom gena, bez sumnje će imati najslađu djecu u Hollywoodu

 Naime, kako navodi spomenuti magazin, Jennifer je još za vrijeme braka sa 56-godišnjim glumcem zamrznula jajne stanice kako bi u budućnosti bez problema mogla imati vlastito dijete što sada planira i učiniti. 'S njihovom kombinacijom gena, bez sumnje će imati najslađu djecu u Hollywoodu', rekao je izvor za američki medij te dodao kako je Jennifer spremna podvrgnuti se umjetnoj oplodnji kako bi imala dijete koje će nositi njezine i Bradove gene.

Profimedia 

Iako se nitko od glavnih aktera još uvijek nije oglasio povodom spomenutih navoda, mnogi obožavatelji bivših supružnika s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će jedan od nekada omiljenih holivudskih parova i službeno potvrditi pomirenje.