RAZUZDANA RIHANNA Obitelj ju želi vratiti na Barbados

Zabrinjava svojim problematičnim ponašanjem

Profimedia

Otkako je prije mjesec dana prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom, svjetska superzvijezda porijeklom s Barbadosa, 31-godišnja Rihanna, ne prestaje tulumariti i uživati u različitim društvima. O burnom periodu nakon prekida svjedoče i brojne fotografije s razuzdanih zabava, a da su se iste 'otele kontroli' tvrdi i National Enquirer, koji navodi kako je pjevačica svojim ponašanjem zabrinula i obitelj koja ju želi vratiti na Barbados.

Profimedia 


Naime, izvor za spomenuti medij otkrio je kako su Rihannini najbliži zabrinuti jer se ponaša divlje i neodgovorno, svakodnevno je u društvu novih nepoznatih muškaraca i sve o čemu trenutno razmišlja je tulumarenje. Zbog svega navedenog, izvor tvrdi, obitelj bi bila najsretnija kada bi se 31-godišnjakinja vratila na rodni Barbados kako bi ju 'imali pod kontrolom'.

Profimedia 


Inače, osim što ju se od prekida često može vidjeti na raznim zabavama, Rihannu su američki mediji povezivali i s reperom ASAP Rockyjem koji joj na spomenutim zabavama nerijetko pravi društvo. 'Par ne razmišlja previše o budućnosti, nego se samo želi dobro zabaviti', otkrio je nedavno izvor za strane medije.