'Nekoliko puta krenuo sam kupiti pištolj jer sam se želio ubiti'

Iskreno priznao

Instagram

Nakon što je prije tjedan dana javnost potresla vijest da si je britanska voditeljica Caroline Flack oduzela život, i to nakon optužbi za fizičko nasrtanje na dečka, 13 godina mlađeg Lewisa Burtona, od nje još uvijek opraštaju brojne zvijezde, ali i obožavatelji koji ne mogu prihvatiti tragičan kraj omiljenog TV lica. Nenadana smrt ove, inače bivše djevojke princa Harryja, potaknula je i brojne javne rasprave o samoubojstvu te mnogim načinima na koje se ono moglo spriječiti u Carolininom slučaju. Zbog svega se odlučio oglasiti još jedan bivši dečko ove voditeljice, nekadašnja rugby zvijezda Danny Cipriani, koji je priznao je i on svojedobno, zbog psihičkih problema u kojima se našao, ozbiljno razmišljao o oduzimanju vlastitog života.

Na početku emotivnog videa kojeg je s obožavateljima podijelio na Instagramu, ovaj 32-godišnjak priznao je kako je s bivšom djevojkom bio u kontaktu posljednjih nekoliko mjeseci. Dapače, otkrio je i kako ga je ona pokušala kontaktirati prošlog petka, i to samo nekoliko sati prije nego što je počinila samoubojstvo, ali da joj on nije odgovorio jer je bio na utakmici. 

Sam sebi izazivao sam bol beznačajnim seksom, tabletama protiv boli i alkoholom

  Dodao je i kako se 'osjećao sigurno' zbog činjenice da je sve dijelio s preminulom Caroline', ali tvrdi da ju je ubila 'sramota koju je osjećala zbog situacije u kojoj se našla'. Nadalje, otkrio je i kako se sam svojedobno našao u situaciji u kojoj si je zamalo oduzeo život. Bilo je to prije deset godina, kaže, kada je kao 22-godišnjak zapao u tešku depresiju, zbog koje mu se činilo kako je samoubojstvo jedini izlaz. 'Sam sebi izazivao sam bol beznačajnim seksom, tabletama protiv boli i alkoholom', priznao je bez zadrške.

'Netko do koga mi je bilo jako stalo počinio je samoubojstvo, kao što svi znaju. U nekim sam trenucima s njom bio tako ranjiv, kada smo se tek upoznali rekao sam joj sve o sebi jer sam se s njom osjećao sigurnim. Rekao sam joj sve stvari o sebi kojih sam se sramio. I naposljetku, sram je taj koji je ubio nju. Zato sada govorim svima o trenucima svog života kojih se najviše sramim', rekao je ovaj bivši sportaš pa nastavio: 'Kada sam imao 22 godine borio sam se s teškom depresijom te sam posjećivao psihijatra. 

U noćnom klubu upoznao sam jednog čovjeka, znao sam da je loš

  U noćnom klubu upoznao sam jednog čovjeka, znao sam da je loš. Međutim, u jednom sam trenutku odlučio da je vrijeme da skončam svoj život te sam pokušao od njega kupiti pištolj. No, odustao sam i istu sam stvar pokušao učiniti još jednom, ali nisam mogao, jer sam još uvijek imao žara za borbu u sebi', priznao je Danny. Na kraju svog dirljivog i emotivnog obraćanja, dodao je: 'Ovo sam učinio jer smatram da sram nije razlog zbog kojega bi si itko trebao oduzeti život. O čemu god da se radi, trebamo biti ljubazni i nježni jedni prema drugima'.

Podsjetimo, Caroline se nedavno našla u velikim problemima nakon što je optužena za fizičko zlostavljanje svog trinaest godina mlađeg dečka Lewisa Burtona. Naime, upravo zbog tog okršaja ju je uskoro očekivalo suđenje i mogućih šest mjeseci zatvora. Sve je to uzrokovalo brojne psihičke probleme, zbog kojih je bila na antidepresivima, a mediji pišu i kako je prije smrti upozorila policajce da je suicidalna te da si planira oduzeti život.