Ella Dvornik: 'Kad ti život ponudi pelin, popij dva'

Dojmovi poslije velikog finala

YouTube

Nakon nezaboravnog finala treće sezone popularnog talent showa 'The Voice', za pobjednika je proglašen Vinko Ćemeraš, koji je po mišljenju mnogih briljirao u posljednjem nastupu s pjesmom 'Pelin i med', pokojnog kralja funka Dine Dvornika. Dojmovi se još nisu slegnuli, a svoje očitovanje o sinoćnjem spektaklu koji je ostavio pjevača Davora Gobca u suzama dala je i domaća blogerica i influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik.

Facebook 

'Baš mi je drago da je Vinko pobijedio u showu The Voice s pjesmom 'Pelin i med'. Osim što je tu pjesmu teško pjevati, mislim da i sama tematika pjesme opisuje cijelo Vinkovo putovanje. Vinko sve najbolje u daljnjoj karijeri! Kad ti život ponudi pelin ti odmah popij dva', poručila je Ella u svom stilu na službenom Facebook profilu.

Inače, 25-godišnju Vinko trenutno studira informacijske znanosti u Mostaru, a živi sam u Čapljini gdje se brine o imanju i životinjama budući da su mu roditelji otišli u Ameriku i Njemačku u potrazi za boljim životom. Ipak sinoć je imao podršku najbližih u publici gdje su mu ovacije priredili Robert i Danijela Ćermaš te Vinkov stariji brat i teta. Društvo im je pravila i njegova djevojka, a jedini tko nije bio nazočan velikom spektaklu je njegov mlađi brat koji trenutno radi u Irskoj.