Goran Bogdan bio jedna od glavnih zvijezda Berlinalea

Obožavateljice hoće još

Instagram

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac, 39-godišnji Goran Bogdan, zvijezda je novog filma srpskog režisera, 47-godišnjeg Srdana Golubovića. Ostvarenje pod nazivom 'Otac', prije tri dana je premijerno prikazano na 70. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu, poznatom kao 'Berlinale', koji ove godine traje od 20. veljače do 1. ožujka 2020. godine. Tijekom festivala bit će prikazano 340 filmova iz cijeloga svijeta, od čega su dva hrvatska, a 18 ih je u konkurenciji za Zlatnog medvjeda.

Instagram 

Iako je na premijeru došao s ostatkom glumačke ekipe iz već spomenutog filma, na crvenom je tepihu slavni glumac ipak plijenio najveću pozornost, posebno ženskog dijela publike. Za ovu je priliku glumac odjenuo klasično crno odijelo i bijelu košulju s leptir mašnom te prslukom koji daje još veću notu elegancije cijeloj kombinaciji. Bogdan je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj i sam potvrđuje da se potrudio za ovu prigodu. 'Sredio se', napisao je pored fotografije. 

Instagram 

Podsjetimo, Goran Bogdan jedan je od rijetkih hrvatskih glumaca koji je zapažene uloge zabilježio u Hollywoodu. Film 'Otac' u koprodukciji je čak šest zemalja među kojima je i Hrvatska, a hrvatski su producenti Lana Matić i Boris T. Matić iz Propeler. Film progovara o čovjeku koji putuje pješice od svojeg sela na jugu Srbije do Beograda nakon što mu zbog siromaštva oduzmu djecu.

Instagram