Bojana Gregorić Vejzović: 'Navodno imaju samo gripu'

O suprugovoj i kćerinoj bolesti

Instagram

'Mi slušamo glazbu. Navodno njih dvoje imaju samo gripu', našalila se glumica Bojana Gregorić Vejzović uz video koji je objavila na svom Instagramu. Snimila je kći, devetogodišnju Zoe, i supruga Enesa koji, kako je rekla sama, boluju od grupe. Da se zaključiti kako je Bojana insinuirala na korona virus koji je proharao svijetom, no na svu sreću u Hrvatskoj nije zabilježen niti jedan slučaj pa je i teško moguće da ju glumac i njegova kći imaju. 

'Kako vi provodite popodne?', naposljetku je upitala glumica kojoj prema svemu sudeći, njihova gripa najteže pada. Ipak, prema Zoeinom i Eneseovom izrazu lica da se zaključiti kako ni njima nije lako - zasigurno je temperatura učinila svoje. Glumica inače često zna obožavatelje razveseliti kako svojim smislom za humor tako i smiješnim situacijama koje bilježi.

Inače, u 13-godišnjem braku glumački par dobio je dvoje djece, 13-godišnjeg Raula i Zoe. U jednom od razgovora za Story.hr Bojana je priznala kako Enes uvijek preuzima pola kućnih i roditeljskih obaveza. 'Ne mogu reći da imam recept za uspješan brak, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost, iskrenost prije svega', priznala nam je jednom prilikom.