Jole o neispunjenoj želji za sina: 'To ćemo napraviti ubrzo'

To mu je jako bitno

Jadran Babić

Poznato je da je domaći pjevač Joško Čagalj Jole veliki zabavljač, ali i obiteljski čovjek. Nakon što su on i supruga Ana na svijet donijeli tri djevojčice, 13-godišnju Ivu, 10-godišnju Emu i sedmoipolgodišnju Tiju, u obitelj je krajem studenog prošle godine stigao i prvi dječak, sin Ivan Luka. Kako je Ana nedavno detaljno opisala trenutnu situaciju u njihovu domu, tako Jole sada, za 'In Magazin' otkriva koja je to još neostvarena želja koju ima sa sinom. 

Naime, otkrio im je kako još nije učlanio Ivana Luku u Hajduk. 'To ćemo napraviti za mjesec dana, sad je bilo učlanjenje u mom kotaru, ali sam bio na putu. Ali ja podržavam svake godine tu akciju i moje cure su, Iva kad je imala dvije-tri godine, ove ostale dvije odmah kad su se rodile, a tako će i Ivan. Svih četvero. Tradicionalno, zašto ne, Hajduk je naš klub, naš simbol grada, ljubav, i nešto još iznad', ispričao im je i naglasio kako je njemu to uistinu nešto posebno.

Tradicionalno, zašto ne, Hajduk je naš klub, naš simbol grada, ljubav, i nešto još iznad

Baš kao što je oduvijek želio, Jole uživa u svakom trenutku svog obiteljskog života. Nekoliko je puta naglašavao kako mu je to najbitnije. Baš kao što je radio kad su djevojčice bile malene, sada se u potpunosti posvećuje malim ritualima sa sinom. 'Malo gugućemo, igramo se, onda on zaspi, pa iskoristim to vrijeme kad sam kod kuće, a ne na putu. Obavim što imam, tako mi je od prvog dana. Recimo, nikad ne izlazim prije nego što djeca legnu. Tuširanje, zubići, oni su najrazigraniji kad treba ići spavati', rekao je u spomenutom razgovoru pjevač.