LUMI WREN STIGLA KUĆI Ella otkrila kako izgleda trenutna situacija

Doma su

Instagram

Domaća blogerica i influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik, u prošli je četvrtak rodila svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug, 42-godišnji poduzetnik Charles Pearce, dali ime Lumi Wren, a sretnu vijest otkrila je na svom Instagram profilu tek u ponedjeljak. Ponosna mama i djevojčica sada su stigli kući iz Poliklinike Podobnik, a kako izgleda trenutna situacija u kući otkrila je u posljednjoj objavi.

Instagram (Screenshot) 

Doma smo

 'Doma smo', kratko je napisala Ella pored fotografije baby monitora na kojem se može vidjeti kako malena Lumi mirno spava u svojoj kolijevci. Iako je djevojčicu i mamu kod kuće, osim Charlesa, dočekala i dvoipolgodišnja Balie, blogerica još uvijek nije otkrila kako je malena reagirala na dolazak sestrice.


Podsjećamo, Lumi Wren je na svijet stigla čak pet tjedana prije planiranog termina, a njezino rođenje roditelji su nekoliko dana držali u tajnosti kako bi se odmorili i prve dane s malenom proveli u intimi. Unatoč ranijem rođenju, Ella je pratiteljima na Instagramu otkrila kako je beba rođena zdrava i bez komplikacija.