Na kraljevskom vjenčanju iz trećeg pokušaja zabranjeni su pokloni

Napokon je službeno potvrđeno

Profimedia

Kraljevska palača u Velikoj Britaniji napokon je potvrdila da će se unuka kraljice Elizabete, 31-godišnja Beatrice u svibnju udati za Italijana i grofa Edoarda Mapellija Mozzija, javljaju britanski mediji. Vjenčat će se samo pet mjeseci nakon što su objavili zaruke, a slavlje će se održati u vrtu Buckinghamske palače u Londonu. Iako su se udaljili od kraljevske obitelji, na vjenčanju će biti prisutni i bivši 'Sussex royal', 35-godišnji princ Harry i 38-godišnja Meghan Markle.

Profimedia 

 Kraljevski par je oduševio fanove odlukom da im uzvanici ne donose poklone na vjenčanje, nego da se 'isprse' u  dobrotvornim zakladama koje su njih dvoje osnovali, a to su 'Big Change' i 'Cricket Brings Hope'. Jedan od glavnih ciljeva ovih organizacija je da pomoću kriketa potiču pozitivne društvene promjene u Ruandi. Podsjećamo, princeza Beatrice kći je princa Andrewa, prijatelja optuženog seksualnog prijestupnika Jeffreyja Epsteina, a i sam 60-godišnji Andrew nedavno je optužen da je silovao maloljetnu djevojku.

Profimedia 

 Beatrice se stvarno nada da će se vjenčanje ovog puta zaista i odigrati jer ga je već dva puta morala otkazati zbog skandala u kojem se našao njen otac, pisao je Daily Mail. Nakon što je skandal tek buknuo, kraljica Elizabeta II. bila je zaslužna za pomicanje prvotnog datuma, ali i mjesta održavanja njihovoj dugoočekivanog dana. Naime, poznato je da The Guards' Chapel u parku St. James neće biti lokacija vjenčanja, a dobro upućeni izvori tvrde kako bi se princeza i grof trebali vjenčati 29. svibnja.