NAPALI MANEKENKU: 'Svakim danom sve više nalikuješ na plastičnu lutku'

Pretjerala s filerima

Profimedia

Manekenka i glumica, 28-godišnja Emily Ratajkowski slovi za jednu od najvećih zvijezda na Instagramu gdje broji gotovo nevjerojatnih 25 milijuna pratitelja. Iako većina sljedbenika s obožavanjem prati svaki njezin korak, nekolicina njih ju je u posljednje vrijeme počelo javno napadati. Naime, spočitavaju joj pretjerane odlaske 'pod nož'.

'Nekada si mi bila lijepa, ali sada se sve više pretvaraš u klasične Instagram modele', 'svakim danom sve više nalikuješ na plastičnu lutku', neki su od komentara ogorčenih obožavatelja koji smatraju da je Emily pretjerala s filerima i hijaluronom. Inače, svjetsku slavu stekla je upravo svojim izgledom otkako se 2013. godine pojavila u glazbenom videu za pjesmu 'Blurred Lines' koji ju je vinuo u zvijezde.

 Podsjetimo, manekenka će uskoro proslaviti drugu godišnjicu braka sa 32-godišnjim suprugom Sebastianom Bear McClardom s kojim je izrekla sudbonosno 'da' nakon samo nekoliko tjedana veze. Unatoč činjenici što su im mnogi predviđali brzi razvod, oni nisu nikada djelovali više zaljubljeno te izgleda kao da ne mare za mišljenja drugih.