BIZARAN SPOJ Glumac novu djevojku odveo na razgledavanje groblja

Imao je dobar razlog za to

Profimedia

Glumac Nicolas Cage ne gubi vrijeme. Samo osam mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge Erike Koike, s kojom je bio svega četiri dana, snimljen je kako se drži za ruke s nepoznatom crnkom. Nakon prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, ponovno su viđeni. Ovog puta je to na sasvim neobičnom mjestu. Naime, 56-godišnjak je djevojku odveo na razgledavanje groblja, a kako pišu strani mediji, imao je dobar razlog za to. 

Iako nije čudno da Nicolas voli opskurne stvari, izgleda da je tu strast podigao na novu razinu. Kako mnogi na društvenim mrežama govore, spoj iz noćne more odvio se u New Orleansu, gdje glumac ima vlastitu grobnicu koju je kupio prije 10 godina. Kako izvor koji ih je ondje i vidio, govori, par je u ležernom izdanju obišao spomenuto groblje, upravo kako bi, i dalje misteriozna djevojka, vidjela njegovu grobnicu u obliku piramide. Spomenuti izvor je rekao da su Nicolas i djevojka parkirali ispred groblja, držeći se za ruke prošetali do grobnice i tamo se zadržali oko 15 minuta. 

Profimedia 

Izgleda da su nova potencijalna veza itekako odgovara, jer je i ovog puta djelovao potpuno smireno i opušteno. Potpuna suprotnost muškarcu koji je prošle godine divljao pokušavajući se razvesti od Erike s kojom je u braku proveo samo četiri dana. Kao razlog razvoda naveo je činjenicu da se oženio pijan, ali i da mu nije rekla istinu o svojoj prošlosti.