Vozač Ubera prijetio poznatom Youtuberu

'Rekao je da će nas istući'

Instagram

Američki Youtuber i beauty influencer, 20-godišnji James Charles, koji ne skriva svoju homoseksualnost, doživio je nesvakidašnju situaciju kada ga je, prilikom uobičajene vožnje Uberom, vozač istoga vrijeđao te mu prijetio. Koliko ga je cijela situacija uznemirila, otkrio je i na svom Twitter profilu.

Moje kolege i mene je nazvao glupim ku*kama te prijetio da će nas istući

'Naime, Influencer, kojega na You Tubeu prati preko 16 milijuna ljudi, požalio se na spomenutoj društvenoj mreži kako ga je verbalno maltretirao i fizički mu prijetio vozač aplikacije za dijeljenje vožnje. 'Jedan od vaših zaposlenika upravo je moje kolege i mene nazvao glupim ku*kama te prijetio da će nas istući. Molim vas kontaktirajte me što prije', poručio je 20-godišnjak Uberu putem Twittera.

Nedugo nakon njegove objave, iz Ubera su se javili i poručili kako ovakve situacije shvaćaju jako ozbiljno te će u najkraćem mogućem roku provjeriti i riješiti spomenuti incident. Također, brojni obožavatelji mlade zvijezde ubrzo su u komentarima ispod objave izrazili svoje zgražanje i razočarenje takvim ponašanjem te mu poslali podršku.