Meghan se bori za hollywoodsku ulogu koju od nje ne bismo očekivali

Čak ni njoj to nije lako

Profimedia

Prije nego se vjenčala za bivšeg princa Harryja, 38-godišnja Meghan Markle glumila je u sapunici 'Suits'. Kako ona i Harry od kraja ožujka ostaju bez kraljevskih titula i novčane potpore poreznih obveznika, ne čudi da se Meghan pokušava vratiti glumi. Prvo je posudila glas za jedan od novih animiranih filmova koje Disney priprema, a sada Meghan navodno želi dobiti ulogu u hollywoodskom blockbusteru o superjunacima iz Marvelove franšize, javlja Daily Mail.

Profimedia 

'Meghan je napravila plan niza sastanaka u Hollywoodu. Već je završila s jednim angažmanom za Disney u kojemu je posudila svoj glas, a sada traži ulogu u filmu o superjunacima', kazao je anoniman izvor blizak Meghan. Da su mnoge producentske kuće zainteresirane za bivšu 'Sussex royal' svjedoči i njezin agent Nick Collins koji navodno ima pune ruke posla od ponuda koje pristižu. Ipak, uskoro bivša vojvotkinja od Sussexa je svjesna kako se glavnoj ulozi u blockbusteru o superjunacima ne može nadati.

Profimedia 

 'Svjesna je toga da gledatelji neće moći pobjeći od činjenice da je ona Meghan Markle, ali odlučna je u tome da počne ponovno glumiti i ima velike ciljeve. Osim toga, velik broj zvijezda s A liste, uključujući Scarlett Johansson, Jessicu Albu, Margot Robbie, Jennifer Lawrence i Halle Berry, glumile su u filmovima o superherojima', dodao je izvor. Podsjećamo, 'Megxit', odnosno izlazak Harryja i Meghan iz kraljevske obitelji službeno stupa na snagu posljednjeg dana ovog mjeseca. Par će biti financijski neovisan i živjeti na relaciji Kanada - Velika Britanija, što znači da će sami zarađivat svoj kruh, sami plaćati zaštitare, letove zrakoplovom...