Pjevač progovorio o vezi s Adele

Konačno se sve zna

Instagram

Nije tajna kako britanski glazbenik i svojevrsni miljenik žena, 26-godišnji Harry Styles povremeno voli uživati u društvu 31-godišnje pjevačice Adele. Par je u nekoliko navrata uživao u zajedničkim godišnjim odmorima na egzotičnim otocima diljem svijeta, pa su se, sasvim opravdano, pojavile glasine da se između njih rodila ljubav. Pjevač je tako u razgovoru s voditeljem Howardom Sternom za Serious XM radio otkrio je li između njih ikada postojala romantična spona.

Profimedia 

'Između nas nikada nije postojalo ništa više osim dobrog prijateljstva. To je jedina istina o našoj vezi. Jednostavno se volimo družiti', poručio je Harry te dodao kako ga mediji ponekad iritiraju s natpisima. 'Svaki put kad se dvoje glazbenika druži svi pretpostave da su zaljubljeni ili da snimaju novu pjesmu. Ona je odlična djevojka i dobar prijatelj, to je sve', zaključio je pjevač i usput natuknuo da mu je dosta samačkog života te da se uskoro namjerava skrasiti.

Profimedia 

Podsjetimo, natpisi o njihovoj vezi pojavili su se nakon što se Adele razvela od svog dugogodišnjeg partnera i supruga, Simona Koneckija početkom prošle godine. Po svemu sudeći spomenuti razvod je na britansku divu imao pozitivan utjecaj jer je u međuvremenu smršavila čak 45 kilograma.