Najvažnija žena Cristiana Ronalda doživjela moždani udar

Tragedija u obitelji nogometaša

Instagram

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, 35-godišnji Cristiano Ronaldo trenutno proživljava vrlo teške trenutke. Naime, njegova majka Dolores Aveiro, s kojom je iznimno blizak, danas ujutro doživjela je moždani udar te se trenutno nalazi u bolnici na njezinom rodnom otoku Madeiri, prenosi Mirror. 

Puno informacija zasada još nema, no svjetski mediji prenose kako je moždani udar doživjela oko pet ujutro po tamošnjem vremenu. Trenutno je pri svijesti i stabilno, a više infomacija o utjecaju udara na njezin organizam bit će poznato nakon dodatnih ispitivanja. 

Profimedia 

Podsjetimo, prije godinu dana ova je 65-godišnjakinja otkrila kako joj se vratio karcinom dojke s kojim se borila godinama.Inače, Dolores je rak dojke prvi put dijagnosticiran 2007. godine i tad je operirala kvržicu na desnoj dojci. Bila je podvrgnuta radioterapijama te je nastavila uzimati određene lijekove kako bi pokušala bolest držati pod kontrolom. Nakon što je njegovoj majci prvi puta spašen život, Ronaldo je 2009. godine uložio više od 800 tisuća kuna za izgradnju centra za liječenje raka u bolnici u kojoj se liječila, a donirao je pozamašan iznos i portugalskim udrugama za borbu protiv karcinoma. Slavni nogometaš i njegova majka Dolores imaju vrlo prisan odnos, posebice nakon što je njegov otac preminuo 2005. godine nakon godina borbe s alkoholizmom.