Princa Harryja zamijenila novim muškarcem

Spremna za novu ljubav

Profimedia

Princ Harry je prije braka s Meghan Markle imao nekoliko djevojaka, od kojih javnost najviše pamti 34-godišnju Chelsy Davy s kojom je bio u najdužoj i najozbiljnijoj vezi. Iako je par prekinuo još 2009. godine, britanski mediji nisu odustali od njezinog privatnog života pa tako svaku novost dijele s javnosti, što ni ona sama ne skriva. Tako je u svom posljednjem razgovoru za magazin 'Tatler' potvrdila da ponovno ljubi.

Profimedia 

Nakon što je 2018. ljubila Jamesa Marshalla, s kojim je i u javnosti razmjenjivala nježnosti, sada je otkrila kako je riječ o misterioznom muškarcu koji ju je, kako kaže, u potpunosti osvojio. 'Da, postoji netko u mom životu. S obzirom na to da je sve poprilično novo, ne bih iznosila detalje', kratko je rekla i istaknula da je trenutno jako sretna.

Stvarno ne bih htjela komentirati njihovu situaciju. Ja sam jako sretna i to mi je najbitnije

Kada su je pitali što misli o trenutnoj situaciji u kojoj su se našli njezin bivši partner princ Harry i Meghan, bila je vrlo kratka. 'Stvarno ne bih htjela komentirati njihovu situaciju. Ja sam jako sretna i to mi je najbitnije. Uzbuđena sam zbog svega što me čeka i sada napokon mogu reći da je sve kako treba biti', iskrena je bila dizajnerica nakita Chelsy.

Profimedia 

Unatoč tome što su neki mediji pisali kako je veza između 34-godišnjakinje i princa Harryja završila negativno, oni su to opovrgnuli onda kad se ona, uz još jednu njegovu bivšu Cressidu Bonas, 2018. godine pojavila na njegovu vjenčanju s bivšom glumicom Meghan Markle. Podsjetimo, njihova veza je završila jer su se oboje htjeli posvetiti svojim životima - Harry je tada započinjao svoju vojnu karijeru, dok se Chelsy posvetila fakultetskim obavezama.

Profimedia