Poznati prvi kandidati RTL-ova showa 'Brak na prvu'

Sudbosnosno 'da' će izreći potpunom strancu

RTL

Nova RTL-ova emisija 'Brak na prvu' u kojoj se potpuni neznanci prvi put sretnu netom prije nego izgovore 'uzimam' kreće od 16. ožujka na RTL-u, a prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati. Kroz emisiju će gledatelji imati priliku upoznati 12 kandidata koji će sudbonosno 'da' izgovoriti potpuno nepoznatoj osobi koja bi im trebala biti životni suputnik. Prvi par koji će se uputiti u ovu avanturu su 29-godišnja Nadia Amić i 39-godišnji Dejan Vukobratović.

RTL Press 


Zagrepčanki Nadiji Amić najvažniji je muškarac u njezinu životu devetogodišnji sin Leonardo, kojeg je dobila u vezi s bivšim partnerom. A kad je o poslu riječ, Nadia kaže da je radila sve: od toga da je bila dadilja do toga da je pomagala u kuhinji, a sada se školuje za odgojiteljicu i nada se kako će jednog dana imati svoj vrtić ili udrugu za nezbrinutu djecu.

Obožava adrenalin i tetovaže pa traži muškarca koji će je u tome pratiti, ali prije svega želi da njezin muškarac bude samostalan te da vjeruje u onu da ljubav ide kroz želudac. Na muškarcu je privlače manire i način komunikacije, a odbijaju bahatost i narcisoidnost. U „Brak na prvu“ prijavila se jer je željela provjeriti može li na takav način naći kompatibilnog partnera, a naglašava i da nema posebna očekivanja. Ta 29-godišnjakinja kaže da najviše u životu žali to što je potrošila vrijeme na pogrešne ljude. Možda joj je „Brak na pravu“ idealna situacija da daruje svoje vrijeme pravim ljudima.

RTL Press 


Bećar romantičnog srca. Tako bi se najjednostavnije i najtočnije mogao opisati 39-godišnji Našičanin Dejan Vukobratović, koji se za potragu za idealnom partnericom na televiziji prijavio spontano, surfajući internetom u trenutku dok se oporavljao o operacije kralježnice. Dejan gotovo cijeli život živi sam, nakon razvoda roditelja uglavnom se brinuo sam za sebe. O sebi kaže da je tvrdoglav, da previše voli ljude, sport te da nije običan ni u kojem pogledu. Priznaje i da je ponekad nagao te nestrpljiv, ali i da voli razgovarati s ljudima, što vjeruje da je ključ svake zdrave veze.

Posebno mjesto u njegovu životu ima nećakinja kojoj tepa da je princeza, a za svoju životnu kraljicu poželio bi iskrenu, opuštenu damu. Imao je vezu koja je trajala devet godina, a nakon prekida, koji se dogodio prije više od tri godine, nije imao ozbiljniju romansu. Ne bi mogao podnijeti da mu je supruga ljubomorna i zatvorenog uma. Ljubitelj je nogometa koji je igrao 25 godina, ali je nakon ozljede koljena morao prestati s tim pa sad uživa u planinarenju i biciklizmu.