Supruga poznate glazbenice policija uhitila zbog seksualnog prijestupa

Nikako da se opameti

Profimedia

Nicki Minaj jedna je od najpopularnijih hip-hop glazbenica u Americi, ali se trenutno ne osjeća ugodno zbog svog supruga, 41-godišnjeg bivšeg zatvorenika Kennetha Pettyja kojeg je policija ponovno uhitila zato što se nije registrirao kao seksualni prijestupnik, javlja TMZ.

Policijski dosje 

Nickin suprug naći će se danas pred sucem u Kaliforniji, gdje se preselio iz New Yorka u srpnju prošle godine. Problem je nastao zbog toga što se dolaskom u Kaliforniju nije registrirao kao seksualni prijestupnik, a to je policija otkrila tek kad je ga zaustavila u vožnji. Kenneth su poslije pustili iz pritvora nakon što je platio 20 tisuća dolara jamčevine. Podsjećamo, 37-godišnja autorica hita 'Chun Li' i Kenneth su svoju vezu objavili na Instagramu u prosincu 2018. godine, a već u studenom prošle godine Nicki je na toj društvenoj mreži najavila i njihovo vjenčanje. Međutim, u međuvremenu je javnost saznala za Kennethove grijehe iz prošlosti.

Profimedia 

 Zbog pokušaja silovanja 1995. godine bio je osuđen na zatvorsku kaznu, a 2006. je priznao krivnju za ubojstvo iz nehaja koje se dogodilo četiri godine ranije. Zbog toga je odležao sedam godina u zatvoru te je još pet proveo na uvjetnoj kazni. 'Mislim da mi imamo ono za čime sam žudjela, jednostavno smo sretni. Bilo je jako teško dovesti se u stanje sreće. Sad kad to imam, ne želim to dovoditi u pitanje ili ugrožavati zbog bilo koga ili bilo čega', rekla je jednom Nicki i dodala kako se zbog Kennetha osjeća 'osnaženo' i 'najbolje u duhovnom smislu nego što je ikada bila'.