Ana Rucner ponovno u zagrljaju Vlade Kalembera

Nije ju iznevjerio

Filip Hofer

Naša najuspješnija violončelistica Ana Rucner predstavila je svoj novi studijski album pod nazivom 'Croatian Heritage', kojeg je stvarala punih deset godina. Pritom je otkrila kako su je u stvaranju albuma podržali dugogodišnji prijatelji i kolege uz obitelj, a sada ju očekuje promocija albuma po Hrvatskoj, regiji, a zatim i u Kini kad se malo smiri situacija oko koronavirusa. Naravno, podršku na promociji došao joj je pružiti i njen bivši suprug Vlado Kalember, s kojim je pozirala u zagrljaju.

Filip Hofer 

Za ovaj poseban dan 36-godišnjakinja je odabrala haljinu Delight domaćeg stiliste Ivana Friščića, a slavlje su uveličali i njeni kolege s estrade, kantautorica Alka Vuica, operna pjevačica Sandra Bagarić i njen suprug Darko Domitrović te glazbenici Sandi Cenov, Marija Husar i Mladen Burnać.

Filip Hofer  Alka Vuica, Sandra Bagarić i njen suprug Darko Domitrović

Podsjećamo, Anin novi album stigao je na krilima sve većeg uspjeha koji glazbenica postiže u Kini. Prilikom njegovog stvaranja vitka violončelistica obišla je cijelu Hrvatsku i spojila sve regije te uz pomoć svojih suradnika predstavila blago tih krajeva u zanimljivom glazbenom izričaju.

Filip Hofer 

'Hrvatska je mala, ali prelijepa zemlja prepuna prirodnih bogatstava, netaknute prirode, talentiranih i vrijednih ljudi te bogate kulturne tradicije. Imam osjećaj da bih do kraja svog života mogla stvarati jer zaista u našoj zemlji nema kraja ljepotama koje nam je Bog podario. Vjerujem da smo svi mi samo u prolazu, ali zapisi ostaju vječno. Čuvajmo, stoga, našu domovinu kako bi i druge generacije mogle uživati u njezinim ljepotama i prenositi ih sljedećim naraštajima', rekla je vilončelistica na promociji.

Sandro Sklepić 

Najavila je i kako će svoj dio zarade od prodaje CD-a namijeniti Zakladi Ivan Bulić s kojom je počela surađivati kao dugogodišnja prijateljica obitelji Bulić, od samoga osnivanja Zaklade.