Marin Čilić pokazao što je naučio uz sinčića i zašto je pravi 'tata-mata'

'Natjecanje ćemo vam organizirati'

Filip Hofer

Krajem siječnja ove godine, hrvatski tenisač Marin Čilić je dobio prvo dijete sa suprugom Kristinom, sina kojem su dali ime Baldo. Da uživaju u novoj životnoj ulozi ne skrivaju, što potvrđuju i njihove društvene mreže gdje povremeno objavljuju simpatične fotografije sa sinčićem. U prilog tome ide i najnovija fotografija, kojom je Marin pokazao novo naučenu vještinu koju je stekao dolaskom prinove. 

Naime, teniski as je podijelio poseban trenutak tijekom presvlačenja s malenim Baldom. 'Nova vještina je savladana. Sve lakše i lakše se privikavamo na novu rutinu', napisao je Marin uz fotografiju na kojoj mijenja pelenu sinu. Velikim osmijehom je pokazao koliko je ponosan na sebe, a oduševljenje nisu skrivali ni njegovi prijatelji. Tako su mu se brzo javili nogometni vratar Danijel Subašić i bivši tenisač Jonas Bjorkman. 

Nova vještina je savladana. Sve lakše i lakše se privikavamo na novu rutinu

Najveću pažnju privukao je komentar Subašića koji je napisao: 'Idemo, tata'. Ubrzo mu je Marin odgovorio: 'Ma što ti je, pravi sam tata-mama', na što se nadovezala i njegova supruga Kristina. Reakcije su izazvale smijeh među njima, što je 'začinio' i njezin komentar. 'Marine, Danijele, natjecanje ćemo vam organizirati. Antonia i ja sa štopericama', komentirala im je i pozvala ih na izazov. 

Inače, s obzirom na to da je Marin često zauzet poslovnim obavezama, svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao sa suprugom i sinom. Da mu jako nedostaju dok ga nema, pokazao je nedavno kada je bio u Marseilleu na teniskom turniru. Unatoč tome što je morao raditi, razmišljao je o svojoj obitelji, što je dokazao je fotografijom Baldovog stopala i Kristinine ruke. Sudeći prema svemu, uživaju u novoj avanturi koja im je u potpunosti promijenila živote.