Sin Britney Spears: 'Razmišljao sam o tome da ubijem svog djeda'

Izgleda da mu ne može oprostiti sve ono što je priuštio njegovoj majci

Profimedia

Već je svima poznato da pjevačica Britney Spears već godinama živi kontroverznim načinom života. Iako se ona primirila, njezina okolina ipak nije u potpunosti. Naime, već se neko vrijeme 'bori' s raznim zdravstvenim problemima. Oni psihički su izazvani, kako ona govori, ponašanjem njezina 67-godišnjeg oca Jamieja Spearsa. Naime, on joj od 2008. godine, otkako je dobio potpuno skrbništvo nad njom, radi probleme. Sve to je, uz nju, prošao i njezin 13-godišnji sin Jayden James, kojeg je dobila u braku s Kevinom Ferderlineom. Upravo o svemu tome, dječak je progovorio na Instagramu i tako nekim izjavama šokirao mnoge.

Profimedia 

Početkom ovog tjedna, 13-godišnjak je uključio live prijenos na Instagramu, gdje je s pratiteljima razgovarao otprilike 20 minuta. Iako nitko nije mislio da će Jayden odgovarati na provokativna pitanja o njegovoj obitelji, dogodilo se upravo suprotno. U nekoliko minuta je iznio 'prljavi veš', o kojem se do sada nije govorilo.

Sve je počelo kada mu je jedan od sljedbenika napisao 'ubij svoga djeda'. Jayden je na to odgovorio: 'Buraz, razmišljao sam o tome'. Ubrzo nakon toga, još se jednom nadovezao na djeda uz priznanje da je 'kreten'. 'Može umrijeti', kratko je rekao na kraju. Nakon tih šokantnih izjava, otkrio je nešto o čemu su mnogi pričali dosta dugo. Kako je rekao u prijenosu, Britney nije ni pod čijom kontrolom i da on trenutno živi s ocem. 

Profimedia 

Podsjetimo, pjevačica je imala prvi psihički slom 2008. godine, a drugi joj se dogodio u travnju ove godine, kad je opet provela mjesec dana u psihijatrijskoj ustanovi i otkazala dogovorene koncerte. Britney je nakon toga optužila oca Jamiea da ju je natjerao na liječenje i prisiljavao da pije antidepresive.