Glumac sablaznio obožavatelje vezom sa 30 godina mlađom djevojkom

'Kako može šetati s tim djetetom'

Profimedia

Glumac Nicolas Cage fotografiran je prošlog tjedna u njujorškoj zračnoj luci JFK kako nosi veliku plišanu igračku kita držeći za ruku novu djevojku, 26-godišnju Riko Shibatu. Iako još nije potvrdio da su u vezi, nagađa se da je sretan i zaljubljen, a Riko mu je nekoliko dana prije bila pratnja u New Orleansu. Ondje je oscarovac posjetio groblje St. Louis i svoje buduće posljednje počivalište.

Profimedia 

Naime, 2010. godine kupio je dva grobna mjesta na najstarijem gradskom groblju i na jednom od njih sagradio mauzolej u obliku bijele piramide, u koju je uklesana latinska izreka ‘omnia ab uno’, odnosno ‘sve iz jednoga’. Izvor za strane medije tada je otkrio kako su Nicolas i djevojka parkirali ispred groblja, držeći se za ruke prošetali do grobnice i tamo se zadržali oko 15 minuta.

Profimedia 

Inače, nova veza za glumca došla je samo osam mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge Erike Koike, s kojom je bio svega četiri dana u braku za koji je objasnio kako je završio jer se oženio pijan, ali i da mu bivša supruga nije rekla istinu o svojoj prošlosti.