Damira Kedžu snašla tuga: 'Osjećam se tako krivim'

Uz sreću koju proživljava zbog pobjede na Dori

Instagram

Mjesec ožujak je za pjevača Damira Kedžu započeo na najbolji mogući način. Proglašen je pobjednikom ovogodišnje Dore, zbog čega će Hrvatsku s pjesmom 'Divlji vjetre' predstavljati na Eurosongu. Ipak, unatoč tome što posljednjih dana živi svoju najveću karijernu sreću, na Instagramu je otvorio dušu i otkrio da ga je snašla i tuga. Naime, kako je napisao, njegov psić Gigi je trenutno bolestan, zbog čega se on osjeća jako loše.

'Moja mala kuglica sreće je bolesna, a ja ne mogu ići kući. Osjećam se tako krivim. Jedna od rijetkih stvari koja mi nedostaje u čitavom ovom eurovizijskom iskustvu je provođenje vremena s mojim psom. Hvala Bogu na mojoj sestri Volim te, Doris, molim te čuvaj ju', napisao je uz fotografiju malene Jack Russell terijerke.

Jedna od rijetkih stvari koja mi nedostaje u čitavom ovom eurovizijskom iskustvu je provođenje vremena s mojim psom

Malena Gigi u Damirov je život ušla prošlog kolovoza. 'Dobro mi došla u život. Već sad znam da ću ja naučiti više od tebe, nego ti od mene', napisao je tada. Sudeći prema njegovim društvenim mrežama, 32-godišnjak svaki slobodan trenutak koristi za druženje s njom. Upravo zato mu ovo pada jako teško, s obzirom na to da se psić nalazi u njegovoj rodnoj Rijeci, gdje ju čuva Damirova sestra.