Bivši američki predsjednik progovorio o aferi: 'To je zbog anksioznosti'

Otkrio detalje i šokirao svijet

Profimedia

Seksualni skandal u Bijeloj kući koji je prije više od 20 godina uzdrmao svijet i danas je aktualan, a njegovi akteri - pripravnica, tada svježe diplomirana psihologinja Monica Lewinsky i tadašnji predsjednik Bill Clinton i dalje zanimaju javnost. Sada je o cijeloj aferi i jednom od najvećih seks-skandala u povijesti odlučio progovoriti i 73-godišnji bivši predsjednik, i to u novoj dokumentarnoj mini-seriji o supruzi Hillary Clinton, koja mu je oprostila preljub i javno sramoćenje obitelji.

Story 

 Na pitanje zašto je započeo aferu s Monicom, Clinton je rekao: 'Nitko ne sjedne i pomisli: 'Mislim da bih mogao nešto neodgovorno i riskantno. To je loše za moju obitelj, moju zemlju i ljude koji rade samnom'', rekao je pa nastavio: 'To je bila jedna od stvari koje sam godinama radio kako bih se nosio s anksioznošću. Bio sam pod velikim pritiskom, a ta afera mi je smetnula s uma brojne brige. Žao mi je što je Monici ta afera obilježila život', priznao je.

Profimedia 

Podsjetimo, kada se saznalo za aferu, Bill ju je prvo oštro opovrgnuo, da bi na kraju je ipak sve priznao. U dokumentarcu je otkrio i kako mu je žao zbog svega što je time učinio svojoj obitelji. Posljednji je put bivši predsjednik SAD-a o nevjeri pričao prije dvije godine, kada je tvrdio kako Monici ne duguje ispriku. Hillary je ta afera slomila. Priznala je i kako su nakon nje uslijedile teške godine za njihov brak. Supružnicima su pomogle zajedničke terapije, a i sam Bill priznao je kako mu je to bilo najteže razdoblje u životu te kako otad nije isti čovjek.